onsdag 16 september 2009

God morgon!
Sitter på jobbet nu, fick hoppa in extra idag, jag har ändå varit ledig så mycket så det känns helt okey att gå in extra, iallafall när det är såhär på dagtid.
Jag är tyvärr fortfarande lite förskyld, det kommer lite varannan dag, först ont i halsen, sen bra , sen hosta, sen snuva, men det blir liksom inget mer, tack och lov. Mår ändå bra, trots hostan och snuvan.

Var ett par dagar sedan jag bloggade sist. Igår var mamma med mig hem efter jobbet och vi röjde rejält i både klädkammaren och Jonellys rum, det blev en stoooor svart säck med kläder och skor som jag ska lämna in till Pingstkyrkans second hand, en stoooor svart säck plus några soppåsar med annat skräp och gamla leksaker som hamnade i soporna. Sen var det även en hel del grejer som jag ska lägga ut på Tradera. Känns skönt att ha lite mer plats i lägenheten nu.

I söndags var vi hemma hos Tess och Jonelly lekte med Yasper. Vi fick en jättegod äpplepaj som Therese hade bakat. Det var underbart gott! I måndags var vi på Kalas (igen) hos Jonellys kusin Elliott som fyllde 10 år. Där blev det mer godsaker, känns som om jag inte ätit något annat än tårta de senaste veckorna...=) Men gott är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar