torsdag 19 november 2009

Idag har jag blivit moster för 6e gången!! En liten flicka. Ett stort Grattis till familjen Stenfeldt!!

Annars har dagen rullat på bra med lite jobb, handlat på Maxi och vart på vårdcentralen. Jonelly var så duktig, hon såg fram emot att ta sprutan eftersom hon var med mig när jag tog min och sett hur det gått till. Hon satt alldeles stilla och blev inte ledsen alls, hon var så stolt över sitt plåster på armen efteråt. Leo som också var med blev påtvingad en spruta av sköterskan, han hade inte tänkt att ta den, men det blev en till honom med efter lite övertalning så nu är vi alla vaccinerade och det känns bra. Jonelly ska dock få en till spruta efter en månad, men inte vi vuxna.
Ikväll var brann det hos grannarna igen, det var fullt pådrag precis som för några veckor sedan, fast denna ggn verkade de vara några skadade som fick åka iväg med ambulanser. Jonelly tyckte det var lika spännande som sist att titta på brandbilen, polisen och ambulansen. Hoppas de inte var alvarligt skadade.
Vi har även pratat med Karla på telefon idag som har fyllt 6 år i veckan. Även med Jonellys faster Sophy borta i Dominikanska.
Nu väntar snart sängen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar